Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με μια single-player αφηγηματική εμπειρία αρχίζει η νέα σεζόν του Fortnite

*
Η Epic Games ανακοίνωσε πως η καινούργια σεζόν, του Fortnite, θα ξεκινήσει με μια αποστολή single-player, το Zero Crisis Finale.

Η αποστολή θα γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στις σεζόν, και θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Μαρτίου, την πρώτη φορά που θα συνδεθούν οι παίκτες στο Fortnite. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του Fortnite, οι παίκτες θα βιώσουν το τέλος της αποστολής του agent Jones. Στην αρχή της σεζόν είδαμε τον Jones, να μπαίνει μέσα στο νησί του Fortnite, καθώς είχε ξεκινήσει η κατάρρευση του Zero Point, κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει και τις τελευταίες εβδομάδες. Το ίδιο συνέβη και το 2019 και είχε ως αποτέλεσμα την γνωστή πλέον σε όλους μαύρη τρύπα.

To Zero Crisis Finale, αποτελεί ένα πείραμα για το Fortnite, καθώς μέχρι τώρα ο τρόπος με τον οποίο γινόντουσαν οι αλλαγές στις σεζόν, ήταν με in-game live events. Τα events αυτά, όμως, πολλές φορές δημιουργούσαν προβλήματα στους servers του παιχνιδιού, μιας και προσπαθούσαν να συνδεθούν όλοι μαζί ώστε να τα παρακολουθήσουν ζωντανά.


Η Epic Games επίσης, ενημερώνει, τους παίκτες πως η περίοδος για το battle pass φτάνει στο τέλος της, οπότε όποιος θέλει πρέπει να βιαστεί να το ολοκληρώσει. Ακόμα, θα γίνει reset στα νομίσματα Gold Bar, κι έτσι πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν πριν τελειώσει η σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*