Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με οδηγό το PC τα κέρδη του πρώτου τριμήνου για την Activision Blizzard

*
Με μια πρώτη ανάγνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Activision Blizzard για το πρώτο τρίμηνο του 2017, παρατηρεί κανείς πως ενα μεγάλο μέρος των κερδών της εταιρείας προήλθε από την αγορά του PC gaming. Σημαντικός "παίκτης" στην προσπάθεια για κερδοφορία αναδείχθηκε το Overwatch, με έσοδα περισσότερα από $1 δισεκατομμύριο. Ταυτόχρονα έγινε ο όγδοος τίτλος της εταιρείας που ξεπέρασε το συγκεκριμένο οικονομικό milestone. Επιπλέον, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, η άνοδος στον τομέα των PC ήταν 42% που μεταφράζεται σε $166 εκατομμύρια περισσότερα, ενώ η αύξηση πωλήσεων παιχνιδιών για κονσόλες ανήλθε στο 20%. Έχοντας λοιπόν ως στηρίγματα τα Overwatch και Hearthstone, η Activision Blizzard συνεχίζει να δρέπει δάφνες στο PC gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*