Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με πάνω από 150 τίτλους το λανσάρισμα του xCloud

*
Η Microsoft ανακοίνωσε, λίγο πριν την κυκλοφορία του xCloud, πως η υπηρεσία streaming θα διαθέτει πάνω από 150 τίτλους μέσω του Xbox Game Pass Ultimate για να απολαύσουμε σε συσκευές Android. Η υπηρεσία xCloud θα γίνει διαθέσιμη στις 15 Σεπτεμβρίου και θα είναι αρχικά πρόσβασιμη σε 22 χώρες, σε Ευρώπη και Αμερική. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται ακόμα στην λίστα.

Από τους τίτλους που οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν, απουσιάζουν μόνο τα παιχνίδια της EA που θα προστεθούν προς τα τέλη της χρονιάς, με την προσθήκη του EA Play στο Game Pass. Σχετικά με τους κατόχους συσκευών Apple, το xCloud δεν θα γίνει διαθέσιμο, καθώς η Microsoft έρχεται σε αντίθεση με τις πολίτικες της Apple για τις υπηρεσίες streaming.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*