Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά της COVID-19 η είσοδος στην PAX West

*
Η PAX West ανακοίνωσε μερικές έξτρα πληροφορίες για το πως θα υποδεχτεί τους επισκέπτες της τον Σεπτέμβριο. Οι διοργανωτές σημείωσαν πως σύμφωνα με τις οδηγίες του ΠΟΥ και των αρμόδιων αρχών της χώρας και της Πολιτείας, η πρόσβαση στους χώρους της εκδήλωσης θα γίνει υπό συνθήκες και για συγκεκριμένους επισκέπτες. Όπως ανακοινώθηκε, για να μπει κανείς στον εκθεσιακό χώρο θα πρέπει να έχει είτε διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της COVID-19, είτε αρνητικό PCR test ή τεστ αντιγόνων, μαζί με το σχετικό κρατικό έγγραφο για την ταυτοπροσωπία (ταυτότητα/διαβατήριο κτλ). Στόχος της PAX West είναι «να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφαλές για την υγεία και για την κοινότητα του PAX» και σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες θα υπάρχει μειωμένος αριθμός επισκεπτών που θα βρίσκονται ταυτόχρονα στο χώρο, ενώ όλοι θα υποχρεώνονται να φορούν και μάσκα όσο βρίσκονται εντός του κτιρίου. H PAX West έχει προγραμματιστεί για την περίοδο 3-6 Σεπτεμβρίου στο Washington State Convention Center του Seattle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*