Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με σπασμένα φρένα οδεύει προς την κυκλοφορια του το Speed Limit (trailer)

Ο publisher Chorus Worldwide και η developer Gamechuck ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Speed Limit, που δεν είναι κοινή για όλες τις πλατφόρμες. Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου 2021 θα λανσαριστεί για PlayStation 4, στις 17 για PC, στις 18 για Nintendo Switch και μία ημέρα αργότερα για Xbox One.

Το καθημερινό δρομολόγιο ενός τρένου πήγε στραβά. Το Speed Limit είναι μια μονοκόματη εμπειρία arcade που η δράση δεν επιβραδύνει ποτέ. Είναι ένα shooter της παλιάς σχολής, με στοιχεία που το κάνουν δύσκολο, γρήγορο και εθιστικό. Όμως τη στιγμή που θα σας δημιουργηθεί η εντύπωση ότι έχετε εξοικειωθεί με τους μηχανισμούς του gameplay, όλα θα αλλάξουν και το Speed Limite θα μεταμορφωθεί πλήρως, προσφέροντας ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή των arcades. Θα τρέξετε, θα οδηγήσετε, θα πετάξετε και θα πεθάνετε πάμπολες φορες. Πάντως καθ' όλη τη διάρκεια που είστε ζωντανός θα έχετε και τον έλεγχο.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*