Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τίτλους της 2Κ τα νέα Deals with Gold

*
Νέα εβδομάδα συνεπάγεται και νέα Deals with Gold για τους ενεργούς συνδρομητές Xbox Live Gold σε Xbox 360 και Xbox One. Οι νέες προσφορές θα είναι διαθέσιμες μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τίτλους όπως Call of Duty: WWI, Destiny 2, Injustice 2, Hitman – GOTY edition, Watch Dogs 2, XCom 2, One Piece: Burning Blood, Mafia 3, BioShock: The Collection και Evolve για τους κατόχους Xbox One, ενώ οι κάτοχοι Xbox 360 έχουν την ευκαιρία, να αποκτήσουν τα Borderlands, Dynasty Warriors 8, NBA 2K18, Megaman 10, Prey κλπ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Algren
    • Πολύ καλές προσφορές και για τις δύο κονσόλες! Γενικά,και η Microsoft και η Sony κάνουν καλά deals και για τις νέες,και για της προηγούμενης γενιάς κονσόλες τους.

*