Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου θα απαγορεύει η Tencent τα ξενύχτια από νεαρές ηλικίες με σκοπό το gaming

*
Η Tencent ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, με σκοπό να αποτρέψει τα παιδιά στην Κίνα από το να κάνουν log in σε παιχνίδια, έπειτα από μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Το "midnight-patrol" feature, όπως αναφέρεται από το BBC, δεν θα επιτρέπει σε παιδιά να παίζουν μεταξύ 10:00 μμ και 08:00 πμ.

Τα IDs των παικτών είναι συνδεδεμένα με μία κρατική βάση δεδομένων, όμως πολλά παιδιά χρησιμοποιούν τα IDs μεγαλύτερων, προκειμένου να παρακάμπτουν τον αποκλεισμό. Όμως, με την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, που θα τοποθετηθεί σε 60 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων το Honor of Kings και το Game for Peace, θα απαιτείται επιπλέον πιστοποίηση ότι κάποιος είναι ενήλικος.


Όποιος αρνείται ή αποτυγχάνει να ολοκληρώσει τη διαδικασία αναγνώρισης προσώπου, θα αντιμετωπίζεται ως ανήλικος και δεν θα του επιτρέπεται το log in, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Tencent.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*