Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με το Project xCloud η Microsoft παρέχει πρόσβαση σε dev kits του Xbox

*
Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, με την τεχνολογία του Project xCloud, οι developers μπορούν αναπτύσσουν και να πραγματοποιούν ελέγχους στα παιχνίδια τους από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, δίχως να είναι απαραίτητη η φυσική πρόσβαση σε Xbox dev kits.

“Παρέχοντας στους developers πρόσβαση στο PC Content Test App (PC CTA) μπορούν να συνδέονται σε Development Kits του Xbox από το PC τους, οπουδήποτε και αν βρίσκονται κάτι που τους επιτρέπει να δοκιμάζουν, να παίζουν και να τροποποιούν τις δημιουργίες τους, δίχως να χρειάζεται να κατεβάζουν τοπικά το εκάστοτε τελευταίο build, κάτι που συχνά διαρκεί ώρες", δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft.


Ήδη, εταιρείες όπως οι Infinity Ward, Ninja Theory, Playground Games, Rare, Turn 10, Undead Labs και Eidos Montreal, έχουν υιοθετήσει τον συγκεκριμένο τρόπο εργασίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*