Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με υποστήριξη Ray Tracing και DLSS η κυκλοφορία του The Day Before στις 21 Ιουνίου 2022 (video)

Η NVIDIA ανακοίνωσε ότι το The Day Before θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου 2022, με υποστήριξη για Ray Tracing και DLSS. Επιπλέον παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer που μας δείχνει τις δυνατότητες του RTX.

Το The Day Before είναι ένα survival open-world MMO, με την ιστορία του εξελίσσεται σε μια μετά-αποκαλυπτική Αμερική όπου ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά, καθώς σας κυνηγούν ζόμπι αλλά και άλλοι επιζώντες που σκοτώνονται μεταξύ τους.


Το gameplay θυμίζει αρκετά το The Division της Ubisoft και θα έχει στοιχεία PvP και PvE, που θα σας βάζουν αντιμέτωπους με άλλους παίκτες ενώ θα πρέπει να πολεμήσετε και τα αιμοβόρα τέρατα.

Η NVIDIA υποστηρίζει ότι ο τίτλος θα περιλαμβάνει τις τεχνολογίες ray-traced reflections, ambient occlusion και RTX Global Illumination.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*