Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μείωση παικτών για την Activision Blizzard, αύξηση για τη Square Enix

*
Νέα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα φανερώνουν μείωση στον μηνιαίο αριθμό των ενεργών παικτών της Activision Blizzard, τη στιγμή που τα νούμερα της Square Enix καταγράφουν αύξηση. Η πτώση αφορά κάθε τμήμα της Activision Blizzard.

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο αριθμός των παικτών της Activation έπεσε στα 107 εκ. από τα 119 εκ. ενώ ο αντίστοιχος για τη Blizzard μειώθηκε από τα 26εκ. στα 24εκ. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον Νοέμβριο του 2021 που ο αριθμός των μηνιαίων παικτών της εταιρείας είχε καταγράψη πτώση της τάξης του 13%.


Από την άλλη, τα νούμερα της Square Enix αυξήθηκαν σημαντικά με οδηγούς την αύξηση των συνδρομητών του Final Fantasy 14, τις πωλήσεις του franchise και τα expansion packs για τους τίτλους MMO της εταιρείας. Η επιτυχία του Final Fantasy 14 είναι μοναδική. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι η Square Enix αναγκάστηκε να βάλει στον πάγο τις πωλήσεις του παιχνιδού, λόγω της υπερβολικής κίνησης στους servers της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*