Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μείωση τιμής για το ελληνικό game Catch the Head

*
Η IGE ανακοίνωσε πως το πρώτο ελληνικό game που κυκλοφορεί με την υποστήριξή της, το Catch the Head, πωλείται πλέον σε μειωμένη τιμή. Ο τίτλος προσφέρεται πλέον έναντι €7,99 από το Steam, οπότε είναι η καλύτερη ευκαιρία να το κάνετε δικό σας. Το Catch the Head έχει αναπτυχθεί από την ελληνική ομάδα Horos Interactive και φέρνει μνήμες από τα action games των 90s, σε συνδυασμό με έντονη δράση και «σκοτεινό» χιούμορ.

Η πόλη Smithston βρίσκεται σε έκσταση μιας και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του δημοφιλούς Catch the Head. Συνθέστε την ομάδας σας και διανύστε τον δρόμο προς τη δόξα, χρησιμοποιώντας platforming, μάχη και στρατηγική. Δείτε περισσότερα για το παιχνίδι, μέσα από το επίσημο trailer που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*