Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη gaming ανακοίνωση από τη Google στις 19 Μαρτίου

*
Δεν έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε τη Google με τα του gaming, ωστόσο φαίνεται πως η εταιρεία έχει κάτι σημαντικό να μας πει στις 19 Μαρτίου. Η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει στο πλαίσιο του Game Developers Conference τα σχέδιά της για ένα μυστηριώδες gaming project και η πρόσκληση που έστειλε στον Τύπο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για συμπεράσματα, αφού δείχνει απλά ένα φως στο τέλος ενός διαδρόμου με την ατάκα “gather around”. Οι φήμες είναι πάντως πάρα πολλά και όλα δείχνουν πως η εταιρεία θα αποκαλύψει πλήρως μια συνδρομητική πλατφόρμα game streaming με -κατά πάσα πιθανότητα- χρήση του Project Stream. To σχέδιο της Google είναι απλό: θέλει να δημιουργήσει μια κορυφαία λύση για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τα τελευταία games, αλλά δεν έχουν το κατάλληλο hardware.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*