Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη διαρροή για το Need for Speed Heat: γυναίκα πρωταγωνίστρια, open world και άλλα

*
Το Need for Speed Heat θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα, ωστόσο μέσω μιας μεγάλης διαρροής μάθαμε τα πρώτα στοιχεία. Όπως φαίνεται λοιπόν, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2019. Θα είναι ένας open world τίτλος με πιο «σκοτεινή» και σοβαρή ιστορία και δεν θα είναι always-online. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα χρησιμοποιεί την Frostbite Engine, θα προσφέρει δυνατότητες οδήγησης στη βροχή, ενώ δεν θα υπάρχει off-road οδήγηση. Το arcade gameplay στοιχείο θα πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά, ενώ το tuning του έχει βασιστεί στο Need for Speed του 2015.



Οι damage bars θα επιστρέψουν, ενώ  τα ειδικά Gas Stations θα μπορούν να κάνουν τις σχετικές επισκευές. Τα γεγονότα και ο χάρτης του παιχνιδιού θα μας ταξιδέψουν στο Μαϊάμι των 80s και η πρωταγωνίστρια θα είναι γυναίκα, που προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία. Τέλος, αυτό που δείχνει η διαρροή είναι πως στο κομμάτι του open world οι αγώνες θα γίνονται πάντα νύχτα, δεν θα υπάρχει αλλαγή ώρας την ώρα των events (δεν θα μπορεί να πάει από μέρα σε νύχτα και αντίστροφα), ενώ σε συγκεκριμένους αγώνες, θα υπάρχει δυνατότητα και για δράση με το φως της μέρας.

Περισσότερα τις επόμενες ώρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*