Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη πρόοδο στα projects της έχει κάνει η Remedy Entertainment

*
Όπως είναι γνωστό η Remedy Entertainment δουλεύει αυτήν την στιγμή σε 3 τίτλους. Μέσα από το business review που δημοσιοποίησε η εταιρία για το Q1 του 2021, μάθαμε ορισμένα νέα για τα projects με τα οποία ασχολείται αυτή την στιγμή η εταιρία.

Αρχικά, το AAA game, όπου έχει χρηματοδοτήσει η Epic Games, είναι έτοιμο να μπει στην φάση παραγωγής. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμα τον τίτλο του παιχνιδιού, αλλά φήμες θέλουν να πρόκειται για το Alan Wake 2. Η Remedy εργάζεται αυτήν την περίοδο και σε ένα ακόμα single-player game, το Crossfire X, όπου από την ανακοίνωση, μαθαίνουμε πως είναι σχεδόν έτοιμο, και έχει ως στόχο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Τέλος, υπάρχει και ένα free-to-play co-op project, το Vanguard, στο οποίο φαίνεται πως η ανάπτυξη πηγαίνει αρκετά καλά, καθώς έχουν ολοκληρωθεί πολλά από τα κύρια στοιχεία του παιχνιδιού. Με αυτά τα δεδομένα, σύντομα θα υπάρχει και close-beta για τον τίτλο.


Όσον αφορά την ομάδα που δούλευε στο Control, η Remedy ανέφερε πως, πολλοί από τους developers που εργαζόντουσαν σε αυτό, έχουν μεταφερθεί στα υπόλοιπα project της εταιρίας. Από την οικονομική πλευρά, η εταιρία κατάφερε να μαζέψει ένα ποσό της τάξεως των 41,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο Φεβρουάριο, από επενδυτές, χρήματα που θα χρηματοδοτήσουν τα project της, αλλά και θα την βοηθήσουν να εκδίδει μόνη της τα παιχνίδια που αναπτύσσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*