Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλο third party PlayStation exclusive game φημολογείται πως έρχεται αυτόν τον χρόνο

*
Η Sony προετοιμάζεται για μια τεράστια χρονιά όσον αφορά τις κυκλοφορίες παιχνιδιών και φαινεται πως έχει αυξήσει τον προϋπολογισμό της. Προφανώς, ένας από τους λόγους που η χρονιά θα είναι τόσο μεγάλη για την Sony είναι επειδή ετοιμάζεται να αποκαλύψει έναν μεγάλο αποκλειστικό τίτλο για το PlayStation. Ωστόσο κανένας ακόμη δεν φαίνεται αρκετά σίγουρος ακόμα.

Η Sony μέσα στο 2022 θα κυκλοφορήσει διάφορα παιχνίδια όπως το God of War Ragnarok, το Gran Turismo 7, το Horizon Forbidden West κ.α. Παρόλα αυτά σύμφωνα με το Sacred Symbols PlayStation podcast θα υπάρξουν και άλλα παιχνίδια τα οποία θα συνδράμουν στην αύξηση του budget. Στο podcast δεν αναφέρθηκε το όνομα αυτού του επερχόμενου τίτλου. Ίσως να πρόκειται για το επόμενο BioShock παιχνίδι, το οποίο θα είναι timed exclusive. Πιο πιθανό πάντως φαίνεται να είναι κάποιος τίτλος από την Square Enix, η ανακοίνωση της οποίας καθυστέρησε λόγω της αναβολής του Final Fantasy XVI.


To παιχνίδι σίγουρα δεν θα σχετίζεται με τις σειρές Final Fantasy, Dragon Quest και Kingdom Hearts. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι εφόσον αφορά τον προϋπολογισμό του 2022, θα ανακοινωθεί μέσα σε αυτήν την χρονιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*