Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλο update έρχεται στο Genshin Impact τον Φεβρουάριο (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης miHoYo, ανακοίνωσε λεπτομέρεις για το επερχόμενο update, του Genshin Impact. Στην καινούργια έκδοση του παιχνιδιού, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Latern Rite, το ετήσιο φεστιβάλ για τους εορτασμούς της νέας χρονιάς στην Teyvat.

Πριν αλλά και κατά την διάρκεια τον εορτασμών, οι παίκτες θα μπορέσουν να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες και να παρακολουθήσουν την μεγάλη τελετή, με αφορμή την πρώτη πανσέληνο του χρόνου. Ακόμα θα μπορούν να δοκιμάσουν το Theater Mechanicus, το καινούργιο tower defence mini-game. Μαζί με το Lantern Rite θα προστεθεί στο παιχνίδι ο Xiao, ο νέος χαρακτήρας 5-star του Genshin Impact. Ο Xiao ξεχωρίσει από την μοναδική του ικανότητα, να γίνεται δυνατότερος με κόστος τους πόντους ζωής του.


Φυσικά κατά την διάρκεια του event, οι ανταμοιβές θα δίνονται απλόχερα, έτσι, 10 δωρεάν Interwined Fates θα είναι διαθέσιμα στους παίκτες, εφόσον κάνουν καθημερινά login, όπως επίσης 1.600 Primogens αλλά και πληθώρα από resources, για παράδειγμα, Crown of Insight, με την ολοκλήρωση δραστηριοτήτων. Επίσης οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία για ξεκλειδώσουν έναν χαρακτήρα 4-star και να το προσθέσουν στην ομάδα τους. Τέλος θα έρθουν αρκετές καινούργιες επιλογές στο customization, νέες πληροφορίες στο «The Archive» και επιπλέον οι παίκτες θα μπορούν να προβάλλουν 8 χαρακτήρες τους στο προφίλ τους.

Το Genshin Impact, είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, PC, iOS, και Android με μια έκδοση για το Nintendo Switch να βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*