Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγαλύτερη η αναμονή για το Beyond Good & Evil 2

Το Beyond Good & Evil 2 -ως γνωστόν- δεν εμφανίστηκε στην φετινή Ε3, καθώς και το φημολογούμενο νέο Prince of Persia τίτλο και σύμφωνα με τον CEO της Ubisoft Yves Guillemot, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη περισσότερο πριν να δούμε κάποιον από τους παραπάνω τίτλους. Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να βεβαιωθούμε πως θα προσφέρουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε».



Όπως και με το δισδιάστατο reboot του Prince of Persia, υπήρχαν ελπίδες και για την παρουσίαση του Beyond Good & Evil 2 στην συνέντευξη Τύπου της Ubisoft, ειδικά μετά το concept art που αποκάλυψε πρόσφατα ο δημιουργός του εν λόγω τίτλου Michel Ancel , αλλά δυστυχώς -τελικά- δεν είδαμε τίποτα...

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μπα δεν νομίζω αγαπητέ Tanno. Θέλω να πω πως πιστεύω ότι η Ubisoft θα χάσει. Λογικά θα βγάλει το "Beyond Good and Evil 2" νωρίτερα από το "The Last Guardian" της Team Ico. Πάντως δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

*