Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεταφέρεται σε κονσόλες το Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

*
Η developer Draw Distance ανακοίνωσε ότι το Vampire: The Masquerade - Coteries of New York, θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 24 Μαρτίου 2020, μέσω του eShop της κονσόλας. Επιπλέον, οι αντίστοιχες εκδόσεις του narrative adventure game για PlayStation 4 και Xbox One θα λανσαριστούν πολύ σύντομα.

Οι κυκλοφορίες για κονσόλες θα περιέχουν επιπλέον στοιχεία, όπως νέα πορτραίτα χαρακτήρων και σκηνικά, βελτιώσεις στον ήχο και διορθώσεις bugs. Όλα τα παραπάνω θα μεταφερθούν μέσω update και στην έκδοση για PC, που είναι διαθέσιμη από τις 4 Δεκεμβρίου 2019.


Τέλος, στις 24 Μαρτίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν μέσω Steam και GOG το art book του παιχνιδιού και το soundtrack, που έρχεται με 13 μουσικά κομμάτια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*