Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μηνιαία συνδρομή έκρυβε το Mario Kart Tour

*
To Mario Kart Tour της Nintendo ναι μεν είναι ένας κατά βάση free-to-play τίτλος για φορητές συσκευές, όμως τόσο καιρό μας έκρυβε την έκπληξη μιας μηνιαίας συνδρομής με κόστος €5. Όσοι αποφασίσουν να πληρώσουν το παραπάνω ποσό θα αποκτήσουν πρόσβαση σε gold cosmetic items αλλά και στις κούρσες των 200cc.

Η συνδρομή δεν προσφέρει χαρακτήρες, οχήματα ή gliders. Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν επιπλέον in-game microtransactions. Για τους ενδιαφερόμενους, υπάρχει μια δοκιμαστική περιόδος 2 εβδομάδων και προσοχή γιατί αν δεν ακυρώσετε τη συνδρομή, αυτομάτως θα ξεκινήσουν οι σχετικές χρεώσεις. Τέλος, μην ξεχνάτε πως αν δεν βιάζεστε μπορείτε να ξεκλειδώσετε σχεδόν τα πάντα σιγά σιγά, απλά παίζοντας, δίχως να ξοδέψετε ούτε ένα σεντ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*