Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στο Ancestors: The Humankind Odyssey του δημιουργού του Assassins Creed, Patrice Désilets

*
Ο Patrice Désilets, ο άνθρωπος που έκανε πραγματικότητα το Assassin's Creed, εγκατέλειψε την Ubisoft πριν από μερικά χρόνια και τώρα δουλεύει πάνω σε ένα νέο παιχνίδι. Όχι βέβαια μόνος του, αλλά σε συνεργασία με το προσωπικό του νέου του studio, της Panache Digital Games. Μέσω ενός νέου video, ο Désilets μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο τι θα πρέπει να περιμενουμε από το Ancestors: The Humankind Odyssey. Πρόκειται για ένα open ended survival game, που ξεκινάει 10 εκ. χρόνια πριν και ακολουθεί την αλυσίδα της εξέλιξης. Βρίσκεστε στην Αφρική και έχοντας το ρόλο πρωτόγονων, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τροφή, νερό και ύπνο, προκειμένου να επιβιώσετε. Στο video που θα παρακολουθήσετε ο Désilets παρουσιάζει μερικά από τα βασικά στοιχεία του gameplay και περιγράφει την έλειψη χάρτη και αποστολών, κάτι που αναγκάζει τους παίκτες να ανακαλύψουν οι ίδιοι τι έχει να τους προσφέρει το παιχνίδι και να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, το Ancestors θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*