Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στο Nodes system του Ashes of Creation

*
Η Intrepid Studios παρουσίασε ένα νέο video για το επερχόμενο MMORPG, Ashes of Creation, που επικεντρώνεται στο σύστημα των Nodes. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Nodes θα αλλάξουν τη συνολική εμπειρία που μπορούν να αποκομίσουν οι παίκτες από τον τίτλο, ενώ επίσης σκοπεύει να προσφέρει μια αναζωογονητική νότα στο genre. Οι ενέργειες και οι επιλογές των παικτών αλληλεπιδρούν με τη δομή του κόσμου και έτσι θα δείτε πόλεις να ακμάζουν ή να παρακμάζουν, ο πληθυσμός των ανθρώπων να μειώνεται ή να αυξάνεται με βάση τις αποστολές που οι παίκτες ολοκληρώνουν και τα τέρατα που εξολοθρεύουν, μειώνοντας έτσι τις απειλές που παραμονεύουν σε κάθε γωνιά.



Επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, μόνο το ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το σύστημα που αναμένεται -ίσως- να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των MMOs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*