Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στο σύστημα μάχης του Roguebook μέσα από το νέο trailer

Η Nacon και η Abrakam Entertainment δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Roguebook, παρουσιάζοντας το σύστημα μάχης του παιχνιδιού. Μπορείτε να δείτε τους χαρακτήρες που συνδυάζουν τις συνεργίες, ώστε να επιτύχουν ισχυρούς συνδυασμούς κατά τη διάρκεια της μάχης. Με αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώνονται νέα traits, gems, cards αλλά και relics. Πρόκειται για ένα roguelike deckbuilder, το οποίο βρίσκει τους χαρακτήρες παγιδευμένους στο Book of Lore of Faeria, ενώ κάθε σελίδα αποτελεί και μία πρόκληση. Το στούντιο ανάπτυξης συνεργάστηκε μάλιστα με τον Richard Garfield, δημιουργό του Magic: The Gathering.

Το Roguebook αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου 2021 για το PC μέσω της πλατφόρμας Steam. Αργότερα θα ακολουθήσουν και οι εκδόσεις για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*