Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ματιά στους δράκους του Century: Age of Ashes μέσα από νέο gameplay trailer

Στις 12 Μαρτίου 2021, θα ξεκινήσει το δεύτερο closed beta test του free-to-play multiplayer dragon battle Century: Age of the Ashes και η Playwing κυκλοφόρησε ένα νέο trailer με πλάνα από το gameplay. Για όσους θέλουν να πάρουν μέρος στην closed beta, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam. Θα είναι διαθέσιμη εώς τις 21 Μαρτίου, ενώ η εταιρία υπόσχεται πως έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το πρώτο test.

Το Century: Age of the Ashes αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Early Access στο Steam τον Απρίλιο του 2021. Θα είναι free-to-play εώς και μετά το full release. Τα cosmetics του παιχνιδιού θα μπορείτε να τα λάβετε είτε παίζοντας είτε πληρώνοντας κάποιο ποσό σε ευρώ.


Δείτε παρακάτω το επίσημο gameplay trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*