Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια νέα πατέντα της Sony θα μπορούσε να μας σώσει από τα spoilers για το The Last of Us Part II

*
Ένα μεγάλο κύμα από spoilers και λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Last of Us Part II χτύπησε την ιντερνετική κοινότητα την Δευτέρα, μετατρέποντας πλατφόρμες όπως το Twitter και Reddit σε ναρκοπέδιο από spoilers μέχρι την κυκλοφορία του sequel στις 19 Ιουνίου. Μια νέα πατέντα της Sony, ωστόσο, περιγράφει πως το PlayStation 5 θα μπορούσε μια μέρα να περιλαμβάνει ένα spoiler filter το οποίο θα βοηθούσε στην αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Στις 23 Απριλίου 2020, το U.S Patent and Trademark Office κατοχύρωσε στην Sony μια πατέντα για ένα πρόγραμμα spoiler-blocking. Αυτή η πιθανή λειτουργία του PS5 θα κατηγοριοποιεί όλα τα plot points, quests και items τα οποία έχουν συναντήσει οι παίχτες κατά την διάρκεια ενός story-driven game και θα μαρκάρει οτιδήποτε θεωρείται ως spoiler όταν ο χρήστης περιηγείται στο διαδίκτυο μέσω της κονσόλας. Για παράδειγμα, αν είστε στη μέση του Final Fantasy VII Remake, το PS5 δεν θα σας δείξει βίντεο για το πως να νικήσετε το final boss, ακομά και αν αυτό είναι το πιο προβαλλόμενο βίντεο σχετικά με το παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο, ο παίχτης θα μπορεί να ασχοληθεί με οποιοδήποτε παιχνίδι, χωρίς να πέφτει κατα λάθος spoilers για οποιοδήποτε σημείο του. 


Η πατέντα αναφέρει επίσης πως το φίλτρο αυτό θα μπορεί να απενεργοποιηθεί από τον χρήστη αν δεν τον νοιάζουν τα spoilers, ωστόσο η Sony ελπίζει στο να βοηθήσει τους gamers που αγοράσαν το παιχνίδι αργότερα, να το απολαύσουν το ίδιο με αυτούς που το αγόρασαν την ημέρα κυκλοφορίας του.



Επιπλέον, με την πατέντα αυτή, η Sony καλεί τους gamers να δημιουργήσουν περισσότερο περιεχόμενο στην κονσόλα της επόμενης γενιάς. Σε αυτό θα βοηθήσει και η αλλαγή στο design του DualSense. Συγκεκριμένα, το κουμπί Share αντικαθιστά το κουμπί Create, το οποίο υποδηλώνει πως το PS5 θα δώσει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε εργαλεία επεξεργασίας βίντεο και εικόνας.

Το PS5 θα μπορούσε να εξελιχθεί περισσότερο σαν μια πλατφόρμα δικτύωσης των gamers που θέλουν να δώσουν βοήθεια και tips για το πως να σκοτώσουν το final boss, να καμαρώσουν για τα επιτεύγματά τους ή να δημιουργήσουν ένα νέο meme. Με όλα αυτά, τα spoilers θα πέφτουν βροχή και η πατέντα αυτή ισώς να μην μπορέσει να τα περιορίσει εκτός του PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*