Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Total War Saga: Thrones of Britannia

*
H SEGA και η Creative Assembly ανακοίνωσαν ότι το Total War Saga: Thrones of Britannia θα κυκλοφορήσει τελικά στις 3 Μαΐου. Το παιχνίδι επρόκειτο αρχικά να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Απριλίου, όμως φαίνεται ότι η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο, μέχρι να παρουσιάσει τα πάντα σύμφωνα με τα πλάνα της. Ακόμα η καθυστέρηση θα εξυπηρετήσει την προσθήκη μερικών βελτιώσεων στο UI, όπως το να μπορούν να βλεπουν οι παίκτες την ανάλυση των πηγών που συνεισφέρουν στο εκάστοτε War Fervour level. Επιπλέον, η Creative Assembly κάνει τροποποιήσεις στα επίπεδα τροφής και το πως το καθένα από αυτά επηρρεάζει τις διαδικασίες συντήρησης και προμηθειών. Το balancing του AI στο campaign είναι ένας ακόμα τομέας όπου έχει δώσει βάρος η ομάδα ανάπτυξης, κυρίως σε ότι αφορά τα aggression levels στα διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας τον αριθμό αλλά και τη σύνθεση των στρατών. Η μορφή των στρατηγών θα αλλάζει καθώς περνούν τα χρόνια, κάτι το οποίο θα αντικατοπτρίζεται στα πορτρέτα τους. Τέλος, γίνονται αλλαγές στο πως το AI στοχεύει τους αντιπάλους, ενώ έπειτα από τροποποιήσεις σε animations, οι στρατιώτες κρατάνε τις ασπίδες τους καθώς προχωράνε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*