Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρότερο όγκο θα έχουν τα αρχεία των games στο Xbox Series S

*
Ο επικεφαλής του Program Management του Xbox, Jason Ronald, παραχώρησε συνέντευξη και έδωσε μερικές έξτρα πληροφορίες για το Xbox Series S. Όπως σημείωσε, τα games θα έχουν κατά 30% μικρότερο όγκο αρχείων στο φθηνότερο σύστημα (σε σχέση με το Xbox Series X) κι αυτό λόγω της απουσίας του 4Κ σε αυτήν την έκδοση. «Με το στόχο των επιδόσεων να βρίσκεται στο 1440p και στα 60fps, οι developers στοχεύουν αλλού και ως εκ τούτου τα games δεν θα έχουν τον ίδιο όγκο στις δύο εκδόσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Οι developers έχουν στα χέρια τους μια σειρά από εργαλεία και τεχνολογίες που τους επιτρέπουν να είναι ευέλικτοι και να διαλέγουν έξυπνα ποια assets είναι για εγκατάσταση σε κάθε κονσόλα», συμπλήρωσε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*