Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπορείτε πλέον να αλλάξετε Xbox Live Gamertag, ακόμη και σε κάτι «πιασμένο»

*
Οι αλλαγές που υποσχέθηκε η Microsoft για τα Xbox Live gamertags στην E3 2019 είναι εδώ και πλέον μπορείτε να αλλάξετε το gamertag σας σε κάτι που σας ταιριάζει καλύτερα. Μάλιστα, μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε κάτι ακόμη κι αν είναι «πιασμένο», επιτρέποντας ωστόσο στην υπηρεσία να του προσαρμόσει έναν αριθμό μετά από το σύμβολο #, κάνοντάς το έτσι μοναδικό. Αν για παράδειγμα θέλετε να κάνετε το gamertag σας «SuperGamer» και είναι πιασμένο, το Xbox Live θα σας προτείνει κάτι του στιλ «SuperGamer#106», με μικρότερη γραμματοσειρά και χρώματα για το τελευταίο τμήμα, έτσι ώστε να φαίνεται όπως ακριβώς θέλετε. Τα υπάρχοντα gamertags θα παραμείνουν ως έχουν και κανείς δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.



Η πρώτη αλλαγή Gamertag προσφέρεται δωρεάν από την Microsoft μέσω της σχετικής ιστοσελίδας και θα φανεί στο dashboard σας άμεσα. Ωστόσο, στα games (και κυρίως σε online περιβάλλον) θα μπορούν να φανούν από το 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*