Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μυστήριο βίντεο από το Call of Juarez: Gunslinger

*
Το Call of Juarez: Gunslinger της Techland ίσως ετοιμάζεται για ένα comeback, ύστερα από μια περίεργη κινητικότητα στα social media. Μια εικόνα του παιχνιδιού με την ατάκα legends never die έκανε την εμφάνιση της στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook, με ένα βίντεο να ακολουθεί. Το εν λόγω βίντεο περιέχει μήνυμα προς... το Red Dead Redemption 2. Αρχικά, αναγράφεται πως ο Silas Greaves έχει κάτι να πει στον Arthur Morgan του παιχνιδιού της Rockstar Games, και στη συνέχεια βλέπουμε όντως το Silas να λέει «η παλιά δύση είναι γεμάτη θρύλους. Και εσύ, Arthur Morgan, θα είσαι σύντομα ένας από τους καλύτερους, είμαι σίγουρος, επειδή οι θρύλοι, όπως ξέρεις, δεν πεθαίνουν ποτέ. Αλλάζουν και επιστρέφουν δυνατότεροι από ποτέ». Η Techland απέκτησε τα δικαιώματα του Call of Juarez: Gunslinger πρόσφατα από τη Ubisoft και επανακυκλοφορεί το παιχνίδι στο Steam. Το βίντεο – tease πιθανότατα προετοιμάζει τους gamers για την έλευση ενός remaster, ή ενός εντελώς νέου παιχνιδιού, μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει νέος τίτλος στη σειρά από το 2013.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*