Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μυστηριώδες post στο Twitter προετοιμάζει για ανακοινώσεις σχετικά με το πρώτο Resident Evil

*
Ένα post στον επίσημο λογαριασμό του Resident Evil στο Twitter φαίνεται να προετοιμάζει τους fans για κάτι που έχει σχέση με τον πρώτο τίτλο της σειράς. Πιο συγκεκριμένα γίνεται αναφορά σε ένα fan favourite diary entry. Το post "4 Itchy. Tasty." βρίσκεται στο Keeper’s Diary του Resident Evil. Είναι ένα in-game journal γραμμένο από ερευνητή της Umbrella που μολύνθηκε από τον T-Virus. Παρόλο που το ημερολόγιο ξεκινάει δίχως κάτι παράξενο, κάθε εγγραφή παρουσιάζει την κατάσταση του ερευνητή, που χειροτερεύει συνεχώς και καταλλήγει με την ατάκα "itchy tasty". Ολοκληρώνοντας την ανάγνωση του ημερολογίου, οι παίκτες δέχονται επίθεση από τον ίδιο τον ερευνητή που πλέον είναι zombie και βγαίνει μέσα από μία ντουλάπα.

Δεν αποκλείεται το post να αποτελεί προετοιμασία για ένα ανανεωμένο remaster του Resident Evil ή για τη μεταφορά του σε κονσόλες νέας γενιάς. Ίσως όμως και να σχετίζεται με το Resident Evil 4 VR, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • δεν ξέρω πώς θα μου φαινόταν ένα full remake του πρώτου resident evil. η αλήθεια είναι μετά από τόσα playthrough σε τόσες διαφορετικές κονσόλες πάντα με την fixed camera θα δυσκολευτώ πολύ να το δω διαφορετικά. βέβαια στο resident evil 2 remake η capcom έκανε θαύματα οπότε....

*