Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μυστηριώδες tease από Xbox και Cyberpunk 2077 για επικείμενη ανακοίνωση

*
Κανονικά, σήμερα 16 Απριλίου 2020 επρόκειτο να κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077. Όμως μετά την ανακοίνωση της CD Projekt Red πριν λίγο καιρό, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Φαίνεται όμως πως όλο και κάτι θα βρίσκεται να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών για το παινίδι.

Αυτή τη φορά, στον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο Twitter εμφανίστηκε ένα tease σχετικά με μελλοντική ανακοίνωση που προφανώς αφορά το Cyberpunk 2077. Ναι μεν δεν υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά στο παιχνίδι, όμως ο κώδικας και το video στο post είναι πανομοιότυπα με όσα μας έχει δείξει στο παρελθόν η CD Projekt για το επερχόμενο sci-fi project.


Το crossover μεταξύ Xbox και Cyberpunk 2077 δεν είναι μόνο ένα απλό tweet. Αν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Xbox, το σύστημα σας καλωσορίζει με ένα glitch, που μοιάζει λες και κάποιος σας έχει χακάρει και στο τέλος υπάρχει ένα μήνυμα σχετικά με μια ανακοίνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου.

Κανείς δεν γνωρίζει για τι ακριβώς πρόκειται, κάποιοι λένε πως κατά την επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του Xbox και κατά τη διάρκεια του glitch, κατάφεραν να διακρίνουν τη σιλουέτα μιας κονσόλας Xbox One. Εν τω μεταξύ, μόλις χθες εμφανίστηκε στο Amazon listing για χειριστήριο του Xbox One στα χρώματα του Cyberpunk 2077, με ημερομηνία κυκλοφορίας 4 Μαΐου. Για την ώρα, ούτε η CD Projekt ούτε η Microsoft έχουν ανακοινώσει κάτι.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*