Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μόλις 15 NFTs έχει πουλήσει ως τώρα η Ubisoft

*
Έχουν περάσει λίγες εβδομάδες από τη στιγμή που η Ubisoft ανακοίνωσε την πλατφόρμα NFT με όνομα Quartz. Το πρώτο παιχνίδι που προσφέρει NFTs υπό μορφή beta trial είναι το Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν την απορία πόσο επιτυχημένο είναι το εγχείρημα της γαλλικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τη senior character artist του Apex Legends, Liz Edwards, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου η Ubisoft είχε πουλήσει συνολικά 15 NFTs στα δύο marketplaces που χρησιμοποιεί, το Objikt και το Rarible. Η ίδια υπολογίζει ότι με βάση την παρούσα ανταλλακτική αξία, τα έσοδα από αυτές τις πωλήσεις ανέρχονται σε $1.755,30.


Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη αρχή. Σημειώνεται ότι το Quartz είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε μόνο όσοι ασχολούνται με παιχνίδια της Ubisoft να μπορούν να αγοράζουν NFTs, ώστε να μην ανοίξει η όρεξη όσων αποσκοπούν σε εύκολο και γρήγορο χρήμα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Stephen Totilo, όλες οι αγορές αφορούν το gun skin του Ghost Recon. Κανείς δεν έχει κατορθώσει να αποκτήσει το helmet, που απαιτεί να έχει παίξει κάποιος για 600 ώρες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*