Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μόλις 650 ταυτόχρονοι παίκτες για το Babylon's Fall στο Steam

*
Τα νούμερα δείχνουν ότι το κοινό δεν αγκάλιασε το Babylon’s Fall των Square Enix και PlatinumGames, τουλάχιστο όσον αφορά την έκδοση για PC. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει το SteamDB, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του υπήρχαν λιγότεροι από 650 ταυτόχρονοι παίκτες στην πλατφόρμα της Valve. Για να έχετε μέτρο σύγκρισης τα αντίστοιχα νούμερα για το Marvel’s Avengers και του Outriders, επίσης της Square Enix, είναι 28.000 και 125.000, οπότε με βάση τα ως τώρα δεδομένα, μόνο για επιτυχία δεν μπορεί να μιλήσει κανείς. Επιπλέον, τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, περίπου 3.000 άτομα παρακολουθούν streams του Babylon’s Fall, γεγονός που το φέρνει στην 81η θέση στο Twitch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*