Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μόνο για PS4 και Xbox One το επόμενο Borderlands

*
Η Gearbox ανακοίνωσε πως το επόμενο Borderlands game θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα οικιακά συστήματα της τωρινής γενιάς, επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι ο νέος τίτλος της σειράς βρίσκεται ήδη σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης και θα είναι ο μεγαλύτερος που υπάρχει στο franchise. Υπενθυμίζεται πως η 2Κ ανακοίνωσε πρόσφατα το Borderlands: The Handsome Collection, το οποίο και αναμένεται για PlayStation 4 και Xbox One στις 27 Μαρτίου. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα Borderlands 2 και Borderlands The Pre-Sequel, τα οποία έρχονται με βελτιωμένα HD γραφικά, με όλα τα add-ons που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι πρότινος και με ένα νέο split screen mode.



Σημειώνεται, τέλος, ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η εμπορική ονομασία του επόμενου Borderlands τίτλου, ενώ η ομάδα δεν διευκρίνισε αν ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για PCs. Ίσως στην επερχόμενη Ε3 2015 να γίνουμε σοφότεροι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*