Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέo, βίντεο, αλλά και θεματικό τραγούδι για το DokeV της Pearl Abyss (video)

Η εταιρεία Pearl Abyss κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο 7 δευτερολέπτων, το οποίο μας δίνει μία ιδέα από το νυχτερινό περιβάλλον του τίτλου, χαρακτηριζόμενο από απαλές σκιές και αρκετά ρεαλιστικούς φωτισμούς για ένα παιχνίδι με πιο καρτουνίστικο ύφος, όπως το DokeV.



Το επερχόμενο MMORPG αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της G-Star 2019 μαζί με εικόνες που μας βοηθούν να σχηματίσουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το παιχνίδι, καθώς η παρουσίαση του συνοδευόταν από το θεματικό του τραγούδι, υπό τον τίτλο “Rockstar”. Για την ιστορία, το συγκεκριμένο τραγούδι συντέθηκε σε συνεργασία με το Κορεάτικο γκρουπ στιχουργών, Galactika, το οποίο έχει γράψει κομμάτια για διάσημους K-pop stars όπως η Itzy (Dalla Dalla) και ο Monsta X (Beautiful). Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι στο ακόλουθο lyric video.


Να σημειωθεί πως προγραμματίζεται beta test για το DokeV κάποια στιγμή μέσα στο 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*