Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέo πάρτι εκπτώσεων στο PS Store

Δύο νέα promotions περιμένουν τους κατόχους PlayStation αυτή την εβδομάδα. Το πρώτο έχει να κάνει με το Deal Of The Week. Έτσι λοιπόν, έως τις 9 Νοεμβρίου μπορείτε να προμηθευτείτε το Deus Ex: Mankind Divided με έκπτωση 34%.



Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα επιστρέφει το Double Discounts promotion, με τους κατόχους PS Plus να έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν μια σειρά από πρωτοκλασσάτους τίτλους με έκπτωση έως και 70%. Μεταξύ άλλων, η λίστα περιλαμβάνει τα Ratchet & Clank, The Order 1886, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Street Fighter V και XCOM 2. Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το PlayStation Blog.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πιστεύω πως το μόνο καλό που υπάρχει στις ψηφιακές αγορές, είναι ότι οι προσφορές λίγο πολύ επαναλαμβάνονται στο ίδιο περίπου μήκος και μπορεί στο μέλλον να είναι ακόμη καλύτερες οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
      Αυτό λογικά, σημαίνει ότι ο κόσμος που δεν μπορεί τώρα να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες ίσως στο μέλλον να αποζημιωθεί και με το παραπάνω.
      Κάπως έτσι παρηγορώ τον εαυτό μου. Παρηγοριά στον άρρωστο με λίγα λόγια...

*