Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα character packs για το BlazBlue: Cross Tag Battle

*
Κατόπιν της λήξης των BlazBlue: Cross Tag Battle Finals στα πλαίσια της Evo 2018, η Arc System Works ανακοίνωσε την προσθήκη εννέα νέων χαρακτήρων με την μορφή τριών DLCs (Character Packs 4, 5, 6), τα οποία είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν στις 6 Αυγούστου. Το κάθε ένα DLC θα κοστολογείται στα €4,99 και η αναλυτική λίστα έχει ως εξής: Character Pack 4 (Izayoi, Mitsuru Kirijo, Merkava), Character Pack 5( Mai Natsume, Akihiko Sanda, Yuzuhira), Character Pack 6 ( Nine the Phantom, Labyrs, Mika). Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τελευταία καρέ του αντίστοιχου trailer, αφού υπάρχει ένα έμμεσο πλην σαφές tease για την προσθήκη ενός πέμπτου franchise στην οικογένεια του BlazBlue: Cross Tag Battle μετά τα BlazBlue, Persona 4 Arena, RWBY και Under Night In-Birth. Το BlazBlue: Cross Tag Battle είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*