Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα licensed gamepads για το PS4 από τη Hori

*
H Sony Interactive Entertainment αποφάσισε να προσφέρει ακόμα μερικά gamepads για το PS4 στους καταναλωτές και για να το πετύχει αυτό συνεργάστηκε με τις @PLAY, Nacon και Hori. Και οι τρεις εναλλακτικές έρχονται με ενσωματωμένο καλώδιο και για αρχή έχουμε το Nacon Wired Compact Controller. Με μεγαλύτερα face buttons απ' ότι το κανονικό DualShock 4 και πιο απλό σχεδιασμό, αναμένεται εντός Νοεμβρίου σε διάφορα χρώματα: Πορτοκαλί, μπλε, μαύρο, γκρι και κόκκινο.



Στη συνέχεια έχουμε το Wired Compact Controller της @Play με D-pad και αναλογικούς μοχλούς που θυμίζουν εκείνους του Xbox 360. Αναμένεται εντός Δεκεμβρίου σε μπλε, κόκκινο, λευκό και σκούρο γκρι. Τέλος, έχουμε και το HORI Wired Mini Gamepad, ένα αρκετά μικρότερο και πιο περίεργο σε σχεδιασμό χειριστήριο, με touchpad, face buttons και triggers να μοιάζουν φτιαγμένα για μικροσκοπικά χέρια. Αναμένεται στις 9 Νοεμβρίου σε μαύρο, μπλε και κόκκινο χρώμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*