Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα έκπτωση στην ετήσια συνδρομή PlayStation Plus

*
Νέα προωθητική ενέργεια από το PlayStation που προσφέρει πλέον την ετήσια συνδρομή PlayStation Plus σε μειωμένη τιμή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική σελίδα του PlayStation Store, η 12μηνη συνδρομή πωλείται από τις 4 έως και τις 13 Μαρτίου έναντι €44,99, με έκπτωση δηλαδή 25% έναντι της κανονικής τιμής των €59,99.



Η προσφορά ισχύει για νέα μέλη της υπηρεσίας, άρα σημαίνει πως όσοι έχουν ενεργή συνδρομή δεν θα μπορέσουν απλά να την επεκτείνουν για ένα χρόνο με λιγότερα χρήματα. Υπενθυμίζεται πως το PlayStation Plus προσφέρει πρόσβαση σε online multiplayer gaming, 24 παιχνίδια κάθε χρόνο που είναι διαθέσιμα δωρεάν, αποκλειστικές προσφορές στο PlayStation Store, αποκλειστικά add-ons και πακέτα για τα αγαπημένα παιχνίδια των παικτών και 100GB αποθηκευτικό χώρο στο cloud.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*