Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα έρευνα δείχνει το πως μεγαλώνει την αγορά των gamers του Nintendo Switch

*
Φαίνεται πως η Nintendo έχει καταφέρει να πετύχει με το Nintendo Switch μεγάλο άνοιγμα σε καταναλωτές που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με το gaming, όπως τουλάχιστον δείχνει νέα έρευνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Όπως σημειώνει λοιπόν η εταιρεία Interpret, σε έρευνα που έγινε σε 9000 καταναλωτές στις ΗΠΑ το 2020, πάνω από το 25% των ερωτηθέντων απάντησε πως δεν έχουν άλλη κονσόλα (διπλασιάζοντα το ποσοστό σε σχέση με το 2019), ενώ αρκετά υψηλό (35%) είναι και το ποσοστό αυτών που δήλωσαν πως έχουν το Nintendo Switch ως δεύτερη κονσόλα. Η Interpret σημειώνει πως «βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας είναι εμφανές πως το Nintendo Switch φέρνει στην αγορά των gamers αρκετούς νέους χρήστες».



Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για την έρευνα εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*