Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αγωγή εναντίον της Sony για περιορισμό των ψηφιακών αγορών μόνο στο PlayStation Store

*
Σύμφωνα με νέα αγωγή, η Sony Interactive Entertainment LLC κατηγορείται για παράνομες, μονοπωλιακές πρακτικές, λόγω του ότι διατηρει την αποκλειστικότητα πώλησης παιχνδιών για το PlayStation, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της. Οι συντάκτες της αγωγής υποστηρίζουν ότι πριν από δύο χρόνια, η Sony σταμάτησε να επιτρέπει την πώληση download codes για τίτλους του PlayStation από τρίτους μεταπωλητές, όπως η Amazon.com Inc., η Best Buy Co. και η Walmart Inc. Ως αποτέλεσμα, το PlayStation Store έγινε η μοναδική πηγή αγοράς παιχνιδιών για το PlayStation σε ψηφιακή μορφή.

"Το μονοπώλιο της Sony της επιτρέπει να χρεώνει υπερβολικές τιμές για ψηφιακούς τίτλους, που είναι αρκετά πιο υψηλές από εκεινες των αντίστοιχων εκδόσεων σε φυσική μορφή, που πωλούνται από τα καταστήματα λιανικής και επίσης πολύ πιο υψηλές σε σέση με το αν υπήρχαν σε αντίστοιχη αγορά ψηφιακών τίτλων", αναφέρουν οι καταναλωτές που κατέθεσαν τη μήνυση και συνεχίζουν, υποστηρίζοντας ότι το κοινό πληρώνει ακόμα και 175% περισσότερο για ψηφιακούς τίτλους από τους ίδιους σε δίσκάκι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*