Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αναβολή κυκλοφορίας για το Toy Soldiers HD

*
Η Accelerate Games και η Signal Studios ανακοίνωσαν ότι η κυκλοφορία του Toy Soldiers HD μεταφέρεται για τις 21 Οκτωβρίου. Το παιχνίδι επρόκειτο να λανσαριστεί σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Είναι η δεύτερη αναβολή μέσα σε δίάστημα λίγων εβδομάδων.

Η επίσημη δικαιολογία για την καθυστέρηση είναι ένα πρόβλημα με τα leaderboards, που δεν εμφανίζονται σωστά όπως και άλλα, μικρότερης σημασίας θέματα.


Το Toy Soldiers HD είναι μια ανανεωμένη έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2010. Όπως αναφέρουν οι δύο εταιρίες, το φρεσκαρισμένο indie game θα έχει βελτιωμένο single και multiplayer gameplay, περιεχόμενο που δεν έχει κυκλοφορήσει στο αρχικό version, enchanced HD graphics ενώ έχουν βελτιώσει την κάμερα και τον ηχητικό τομέα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*