Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα διαρροή για το RPG Harry Potter με επικείμενη κυκλοφορία το 2021

*
Το ενδιαφέρον για το μυστηριώδες Harry Potter RPG αναζοπυρώθηκε ύστερα από μια καινούργια διαρροή από χρήστη του Reddit που υποστηρίζει πως εργάζεται για την Warner Bros. Το παιχνίδι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, όμως λέγεται πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Avalanche Software (η ομάδα πίσω από το Disney Infinity) από το 2017.

Η δημοσίευση του χρήστη του Reddit αναφέρει πως ο Harry Potter δεν θα αναφέρεται καν στο όνομα του παιχνιδιού, καθώς αυτό θα ονομάζεται Hogwarts: A Dark Legacy. Όπως υποδηλώνει και το όνομα, ο παίκτης θα αναλαμβάνει το ρόλο ενός μαθητή του Hogwarts, που όπως αναφέρεται και στα λεγόμενα του leaker, θα παίζει μέχρι και την αποφοίτησή του από τη σχολή μαγείας. Μάλιστα, ο παίκτης θα επιλέγει το φύλο του μαθητή, αλλά και το αν θα είναι pure blood (από γονείς μάγους), half blood (του οποίου ο ένας από τους δύο γονείς είναι μάγος) ή muggle (δηλαδή δεν είναι μάγος, κάτι που μας δημιουργεί ορισμένες απορίες σχετικά με το πως καταλήγει μαθητής στο Hogwarts).


Ο leaker σημειώνει πως ίσως το παιχνίδι καταλήξει με rating M, ή έστω T, καθώς πραγματεύεται πιο... ενήλικα θέματα όπως το να δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να παντρέψει το μαθητή του με το άτομο με το οποίο δημιουργεί και διατηρεί ερωτική σχέση.

Χρονολογικά το παιχνίδι τοποθετείται μετά τη μάχη του Hogwarts, κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρχει η παρουσία του Voldemort, αλλά στη θέση του βασικού κακού θα υπάρχει ένας πρώην Death Eater, τον οποίο ακολουθούν μερικοί μικρότεροι κακοί. Όπως μπορεί να υποθέσει κανείς, θα υπάρχουν cameos από γνωστούς χαρακτήρες.

Ως προς τον κόσμο του, το παιχνίδι έχει αρχιτεκτονική hub-based με κάθε μεγάλη περιοχή να περιέχει το δικό της καστ από NPCs και quests. Οι τρεις από τις 4 περιοχές που θα υπάρχουν είναι οι Hogwarts, Hogsmead και Ministry of Magic. Όσο για το upgrade system του παιχνιδιού, ως RPG θα διαθέτει το δικό του skill tree όπου συγκεκριμένα skills θα βρίσκονται στη διάθεση του παίκτη αφού αυτός κερδίσει Good points και άλλα skills όταν κερδίζει Evil points. Παρόλα αυτά, ο παίκτης δεν θα μπορεί σε καμία περίπτωση να μάθει κάποιο από τα απαγορευμένα ξόρκια της ιστορίας (όπως το Avada Kedavra).



Ο leaker αναφέρει πως η μάχη εξαρτάται από την τακτική του παίκτη και τη σωστή διαχείρηση ενέργειας. Ο παίκτης θα αντιμετωπίσει πλάσματα από το Harry Potter Universe, καθώς και αντίπαλους μάγους. Οι αντίπαλοι μάγοι θα θεωρούνται μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς το A Dark Legacy θα περιέχει ένα Shadow of Mordor-style Nemesis system. Σε κάθε playthrough οι παίκτες θα έχουν έναν μοναδικό αντίπαλο, τον οποίο μπορούν να νικήσουν, να σκοτώσουν ή να τον κάνουν συνεργό τους.

Πέραν της ιστορίας, το παιχνίδι θα διαθέτει μερικά έξτρα modes, όπως το Quidditch και ένα παιχνίτι καρτών που θα μοιάζει με το Qwent του The Witcher 3. Όσο για την επίσημη αποκάλυψή του, η δημοσίευση του leaker αναφέρει πως θα έρθει πριν από τον Αύγουστο του 2020 και η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένεται τον Ιούνιο του 2021.

Έως ότου έρθει λοιπόν η επίσημη αποκάλυψη του τίτλου, θα σας προτείναμε να είστε επιφυλακτικοί με τις λεπτομέρειες της εν λόγω διαρροής καθώς τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι εγγυημένο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*