Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα διαρροή εικόνων για το Resident Evil 8: Village

*
Νέες εικόνας για το Resident Evil 8: Village είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσω μιας ακόμα διαρροής. Σε αυτές παρουσιάζεται ένα ακόμα τέρας και δεν είναι άλλο από το Molded που έκανε την εμφάνισή του και στοResident Evil 7. Οι εικόνες προέρχονται από την πρόσφατη διαρροή αρχείων της Capcom, οπότε είναι βέβαιο πως δεν είναι fan made.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Resident Evil 8: Village θα χρησιμοποιεί την RE Engine και η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ότι θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Τα γεγονότα διαδραματίζονται μερικά χρόνια μετά από εκείνα του Resident Evil 7 και η ιστορία ξεκινάει με τον Ethan και τη σύζυγό του Mia να βρίσκονται σε ένα ειδυλιακό τοπίο. Γρήγορα όμως η κατάσταση θα αλλάξει και ο Ethan θα πρέπει να αποκαλύψει τα μυστήρια που κρύβονται πίσω από όσα τρομακτικά συμβαίνουν σε ένα κάποτε ήσυχο χωριό.


Το Resident Evil 8: Village αναμένεται μέσα στο 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*