Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα εικόνα από το ακυρωμένο Star Wars 1313 videogame

Η LucasArts δούλεψε το 2012 στο Star Wars 1313, το game που θα έβαζε το franchise στην επόμενη εποχή του. Ωστόσο, η Disney ακύρωσε το project και εντελώς ξαφνικά, ένα screenshot από εκείνο τον τίτλο ήρθε στη δημοσιότητα. Η εικόνα παρουσιάζει το περιβάλλον χρήσης και τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, καθώς και ένα μέρος του κόσμου. Κεντρικός χαρακτήρας στο Star Wars 1313 ήταν ένας bounty hunter και έμπλεκε σε μια σειρά από αρκετά βίαιες αποστολές και υποθέσεις. Το game χρησιμοποιούσε την Unreal Engine 3 και θα κυκλοφορούσε για PC και τις κονσόλες της τότε εποχής. Δείτε την εικόνα στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dexter1810
    • Σίγουρα θα είδαν την επιτυχία του Mandalorian και είπαν να teasαρουν λίγο. Μακάρι να το τελειώσουν. Θα είχε ενδιαφέρον ένα παιχνίδι SW χωρίς Jedi Και Sith (όπως το Mandalorian άλλωστε)

*