Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καθυστέρηση για το RocketID system του Rocket League

*
Όπως ανακοίνωσε η Psyonix, το RocketID system του Rocket League, που θα επιτρέψει πλήρη υποστήριξη για full cross-platform play, δεν πρόκειται να είναι έτοιμο πριν από τις αρχές του 2019. Το RocketID επρόκειτο αρχικά να είναι έτοιμο το Σεπτέμβρη του 2019, όμως η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο, προκειμένου να το κάνει να λειτουργεί δίχως προβλήματα. Το Rocket League είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Για την ώρα, οι κατοχοι του παιχνιδιού σε Xbox One, PC και Nintendo Switch επιτρέπεται να συνδέονται μεταξύ τους μέσω random matchmaking και private matches. Επίσης επιτρέπεται η σύνδεση ανάμεσα σε PC και PlayStation 4. Με την έλευση του RocketID η φιλοδοξία είναι να υπαρχει cross play ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*