Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καθυστέρηση για το We Happy Few

*
Μέσω ενός trailer που ανάρτησε στο YouTube, η Compulsion Games ανακοίνωσε ότι το We Happy Few θα καθυστερήσει για μια ακόμα φορά. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται επιπλέον χρόνο για να δημιουργήσει εξ' αρχής τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, έτσι από τον Απρίλιο οπότε και ήταν αρχικά προγραμματισμένη, η κυκλοφορία του πάει για το καλοκαίρι του 2018. Το We Happy Few είναι ένα psychedelic horror survival game που διαδραματίζεται στην Αγγλία τη δεκαετία του '60. Αρχικά οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο του Arthur, που έχει παγιδευτεί σε μια δυστοπικη έκδοση του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου όλοι είναι εξαρτημένοι από μια ουσία που προκαλεί ευδαιμονία και ονομάζεται Joy. Σκοπός των παικτών θα είναι να μπορέσουν να μετριάσουν τη δόση, ώστε να μπορούν να δουν τον κόσμο όπως πραγματικά είναι, δίχως όμως να προκαλούν υποψίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*