Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα μήνυση της Gearbox στην 3D Realms για παραβίαση συμφωνίας στα του Duke Nukem

*
Η Gearbox Software προχώρησε σε μήνυση της Apogee Software, μητρικής εταιρείας της 3D Realms, για παραβίαση της συμφωνίας εξαγοράς των δικαιωμάτων για τη σειρά Duke Nukem. Η Gearbox κατηγορεί την 3D Realms για παραβίαση του όρου μεταφοράς των δικαιωμάτων του Duke Nukem IP χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2019, ο συνθέτης Bobby Prince έκανε μήνυση στην Gearbox για καταπάτηση δικαιωμάτων μέσω του Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour, σημειώνοντας πως τα δικαιώματα έχουν δοθεί για την αρχική έκδοση και όχι για νέες. Η Apogee βρίσκεται ως τρίτος εμπλεκόμενος στη νομική διαμάχη, με την Gearbox να σημειώνει ότι ενημέρωσε την 3D Realms για το θέμα τον Νοέμβριο του 2019, ωστόσο η εταιρεία δεν κατέβαλε κάποια αποζημίωση. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν υπήρξαν και άλλες νομικές κόντρες ανάμεσα σε Gearbox και Apogee/3D Realms για το Duke Nukem IP, η οποία όμως κατέληξαν σε συμβιβαστικές λύσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*