Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα παιχνίδια από τους Ιάπωνες προγραμματιστές για το PS4

*
Αρκετοί προγραμματιστές της Sony Interactive Entertainment σε συνέντευξή τους στο 4Gamer αποκάλυψαν πως εργάζονται για τη δημιουργία νέων τίτλων που θα διατεθούν από το 2018 και μετά. Πιο συγκεκριμένα, ο παραγωγός του Bloodborne, Teruyuki Toriyama, ο οποίος εργάζεται για την ανάπτυξη του No Heroes Allowed! VR, δήλωσε πως θέλει να αναλάβει νέες προκλήσεις εντός του 2018 και πως θα ανακοινώσει ένα αρκετά φιλόδοξο παιχνίδι. Βέβαια, μετά την ολοκλήρωση του Bloodborne συνέχισε μερικές από τις δραστηριότητές του -behind the scenes- και ευελπιστεί πως με το νέο έτος οι προσπάθειές του θα αποδώσουν καρπούς.



Ο director του Gravity Rush, Keiichiro Toyama, δήλωσε πως εργάζεται πάνω σε κάτι νέο, ενώ επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το τι είναι ακριβώς αυτό πάνω στο οποίο πειραματίζεται. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις των Takamitsu Ijima (Knack, Knack II) και Tsutomu Kouno (LocoRoco και LocoRoco 2), οι οποίοι εργάζονται και αυτοί για τη δημιουργία νέων τίτλων και ανυπομονούν να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά εντός του 2018. Τέλος, ο Kentaro Motomura δήλωσε πως εντός του 2018 θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες για ένα νέο mobile game για το Wild Arms. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*