Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πατέντα από τη Sony για τεχνητή νοημοσύνη που θα προωθεί και τα microtransactions στο PS5

*
H Sony φαίνεται πως θέλει να ενισχύσει την παρουσία τεχνητής νοημοσύνης στο PS5, αφού κατοχύρωσε μια πατέντα που θα προωθεί τρόπον τινά τα microtransactions στον παίκτη. Πως θα λειτουργεί; Όπως αναφέρεται, η τεχνητή νοημοσύνη θα καλείται από τον παίκτη υπό συνθήκες (πχ. όταν έχει κολλήσει σε ένα boss fight) και θα του προσφέρει δεδομένα που θα έχει συλλέξει από άλλους παίκτες (πχ. τα αντικείμενα ή τον εξοπλισμό που έχουν) και οι οποίοι έχουν περάσει από το συγκεκριμένο σημείο. Αφού συγκεντρώσει λοιπόν αυτά τα δεδομένα, θα μπορεί να κάνει υποδείξεις στον παίκτη, δείχνοντας όμως και τον ταχύτερο τρόπο να αποκτήσει πχ. ένα αντικείμενο. Κάτι τέτοιο θα μπορεί να συνδέεται και με microtransactions, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να είναι απαραίτητο. Θα μάθουμε περισσότερα σύντομα, φανταζόμαστε, όταν αποκαλυφθεί και το PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*