Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πατέντα της Sony για την εξάλειψη του input lag στο PlayStation Now

*
Το τελαυταίο διάστημα, η Sony δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο PlayStation Now, κάτι που φαίνεται και από την πατέντα με τίτλο "EDGE COMPUTE PROXY FOR CLOUD GAMING AND 5G". Μέσω αυτής θέλει να βελτιώσει το input lag των servers της υπηρεσίας.

Η περιγραφή της πατέντας αναφέρει:


"A method is provided, including the following operations: executing a cloud video game in a data centre; streaming video generated by the executing cloud video game over a network to a client device; deploying a cloud gaming proxy to an edge compute that is proximate to the client device; wherein the cloud gaming proxy buffers the video and retransmits lost packets of the video to the client device".

Οπότε, με το χαρακτηριστικό αυτό, η Sony θα προσπαθήσει να εξαλείψει τα buffers και το input lag, που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες με το cloud gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Καλά νταξ θα φτιάξουν το input lag με πατέντες. Δεν υπάρχουν αυτα. Εκτός αν η πατέντα είναι να πινεις δύο καραφακια τσίπουρο κάθε φορά και να έχεις το ίδιο input lag στο μυαλό.

*